Reprezentant Vanzari / Agent Vanzari
Dificil
Experiență neutră
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Interviul a fost ok, dar putea sa fie mult mai bine daca nu ar fi durat atat de mult.... L-am sustinut cu 2 persoane. A fost mai mult un "interviu de cunoastere", sau cel putin asa l-au numit ei. Dupa parerea mea, a durat mai mult decat ar fi trebuit. A fost in jur de 40 de minute. Mi se pare exagerat de mult, pentru un prim interviu la care ar trebui sa stai maxim 20 de minute.
Teste nu au fost, dar mi s-au pus o TONA de intrebari, iar unele nici macar nu aveau treaba cu postul in sine....
Am fost intrebata de fostul loc de munca, sa detaliez ce-am facut acolo si sa spun cum a decurs.
Mi s-au mai adresat urmatoarele intrebari:
"Care ar fi jobul tau ideal?"
"Motivul pentru care ai aplicat la acest job"
"Sa zicem ca muncesti la decathlon de 6/7 luni si ai calitatile necesare sa devii urmatorul lider si exista un post de manager in alt oras. Cat de dispus esti sa faci acest pas?" (Adica sa te muti in alt oras doar ca sa devii manager, cand tu ai aplicat CLAR pentru orasul in care traiesti)
"Cum vezi managerul ideal?"
"Ai gestionat vreodata o echipa?"
"Spune-mi 3 lucruri ce ti-ar placea sa le imbunatatesti la tine in momentul de fata"
"Ce faci daca maine trebuie sa vii la munca dar cineva drag tie vine si iti spune ca are pentru maine 2 bilete la trupa ta favorita"
"Ce faci daca esti manager si un angajat vine si iti spune acelasi lucru? (povestea de mai sus cu concertul)" si in acelasi topic, m-au mai intrebat "Ce faci, ca manager, daca angajatul ti-a spus ca vine maine la munca dar nu a venit?"
"Care este cel mai mare vis al tau?"
"Daca de maine ai avea sansa sa schimbi 3 lucruri in lume, care ar fi acelea?"
"Care sunt asteptarile tale salariale?" - dar cat ofera ei nu au spus. Doar m-au intrebat pe mine.
Cam astea au fost intrebarile. Mi se pare ENORM de mult. Plus ca sunt intrebari care nici macar nu au treaba cu postul respectiv.
La final, mi-au si spus sa imi verific email-ul, ca o sa ma anunte ei in 5 zile daca "da" sau "nu" si bine inteles ca nici nu m-au sunat, nici email nu am primit.... A trebuit sa sun eu dupa vreo 7 zile sa aflu.... Foarte profesional....
Mi s-au mai adresat urmatoarele intrebari:
"Care ar fi jobul tau ideal?"
"Motivul pentru care ai aplicat la acest job"
"Cum vezi managerul ideal?"
"Ai gestionat vreodata o echipa?"
"Care este cel mai mare vis al tau?"
"Daca de maine ai avea sansa sa schimbi 3 lucruri in lume, care ar fi acelea?"
Experiență neutră
Nici o ofertă primită