Lear Corporation Romania
3 zile
Foarte dificil
Experiență negativă
Niciun răspuns
A fost o experienta negativa din punctul meu de vedere.
Initial aplicasem pentru rolul de "Responsabil Pontaj". Am fost sunat pentru a stabili un interviu. Am ajuns la interviu la fabrica din Letcani jud Iasi unde m-am trezit in mijlocul unui interviu colectiv.
Nu a mai avut importanta ca eu am aplicat pentru postul de Responsabil Pontaj, se pare ca in urma acestui interviu colectiv ei urmau sa ne repartizeze in alte departamente... un lucru necomunicat in prealabil, total neprofesionist din partea Hr-ului.
In fine, am inteles aceasta situatie. Am finalizat testul ce ni s-a dat in acest interviu colectiv si dupa am spus pe ce arii ne-am dori (ni s-au prezentat departamente precum inginerie, finante).
Am ajuns si mi-am exprimat dorinta legata de departament si am expus ca eu am aplicat pentru cu totul alt rol, nu a contat.
In cele din urma fiecare din noi a fost luat individual si am fost intervievati de team leaderii departamentelor unde doream sa ne angajam.
Am nimerit peste o persoana atat de acida la departamentul de achizitii incat am zis ca ma ridic si plec.
Orice ziceam imi era intors, am fost abordat cu o agresivitate verbala de genul "si tu cu ce crezi ca se ocupa departamentul de logistica?".
Evident ca in urma acestei atitudini raspunsurile mele au fost vagi si usor defensive.
In cele din urma team leaderul a plecat din sala, dat fiind ca am incheiat interviul.
A revenit domnisoara de la Hr care mi-a zis ca urmeaza sa revina telefonic. A revenit a doua zi cu un post de "Junior Buyer" unde am stabilit si un interviu prin Teams cu team leaderul de acolo, o persoana foarte ok cu care am rezonat.
Stiti ce e pacat? ca Hr-ul m-a lasat in aer dupa tot acest efort depus din ambele parti. Eu ca am venit tocmai pana la Letcani pentru un interviu colectiv ce a durat 3h + umilinte... si timpul pierdut pt team leaderi cu mine.
Nu as fi acceptat oricum oferta, ei cauta oameni care sa sclavageasca sub un salariu decent.
Teste de logica, matematica. Apoi intrebari despre experienta, salariu (cea mai importanta intrebare presupun).
Experiență negativă
Niciun răspuns
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Lear Corporation Romania
Pitesti
1 zi
Foarte ușor
Experiență neutră
Niciun răspuns
Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău
Experiență neutră