School of Big Ideas - Digital Media Programme

School of Big Ideas - Digital Media Programme
1 zi
Ușor
Experiență neutră Experience neutral
Nici o ofertă primită No offer
Răspuns primit Feedback received

De citit dacă vreți să aplicați! Procesul este interesant, dar experiența mea a avut și puncte dezamăgitoare. Sper ca acest feedback să fie de ajutor pentru cei care iau în considerare să aplice la School of Big Ideas.

Am participat la o întâlnire la sediul lor, unde mai multe persoane ne-au prezentat compania (au vorbit, au glumit la microfon...). Atmosfera a fost prietenoasă și am apreciat deschiderea lor de a oferi informații interesante. Pentru a ajunge la următorul pas - o activitate pe echipe, a fost necesar să parcurg mai multe teste pe platforma School of Big Ideas. Testele au constat în vizionarea unor videoclipuri în engleză, urmate de întrebări grilă, cu un număr limitat de încercări pentru răspunsuri. Totuși, am întâmpinat o dificultate: unele întrebări aveau răspunsuri marcate ca fiind corecte, dar care, în realitate, nu erau. Acest lucru m-a indus uneori în eroare și poate reprezenta un punct de îmbunătățit pentru ei.

Nu sunt sigură ce criterii au fost folosite pentru a selecta persoanele invitate la activitatea de teambuilding șo interviu, însă scorul de peste 90% la teste nu garantează acest lucru. Sistemul permite evaluarea și comentarea cursurilor, dar e de observat că unele comentarii par exagerat de entuziaste (dacă știți ce zic). Chiar dacă am avut parte de informații valoroase, întregul proces mi-a lăsat senzația de timp consumat fără un rezultat concret. De asemenea, site-ul nu a funcționat corespunzător atunci când am încercat să mă înscriu la modulul creativ câteva luni mai târziu. Oare de ce?
În plus, Am aplicat și pentru un internship în HR la Publicis Romania prin LinkedIn. Am primit doar seen, nu am primit niciun răspuns, ceea ce mi s-a părut dezamăgitor și neprofesionist. Există multe lucruri care trebuiesc îmbunătățite la procesul lor de recrutare.

Întrebări din materie
Experience neutral Experiență neutră
No offer Nici o ofertă primită
Feedback received Răspuns primit