SEA Manager

9 săptămâni
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Am refuzat oferta Offer refused

Interviul a constat in 4 interviuri, incepand cu unul pe Skype cu viitorul potential manager, urmat de interviul cu HR Rep, apoi altul cu ceva Business Rep bazat pe valorile companiei si apoi inca unul cu managerul, un tip de la CRM si posibila colega (junior).

Toate aceste interviuri au constat in repunerea in tema a experientei mele.
Ultimul interviul s-a finalizat cu intrebarea managerului cel putin indiscreta daca planuiesc sa fac vreun copil in urmatorul an, dupa ce m-a intrebat de cand sunt casatorita.

I-am raspuns ca e o intrebare nelegitima (se poate sesiza la ITM) dar daca tine neaparat pot sa ii raspund. Dupa care gargara cum ca ei in companie au intr-adevar si familii si sunt apreciati acestia (dar nu incurajati aparent :) bla bla)

A doua zi de dimineata HR Rep ma suna sa imi confirme acceptul si sa programam o intalnire in care sa discutam pe baza ofertei. Urma sa imi trimita un email. Ei bine, emailul a sosit dar nu cu oferta asa cum imi promisese ci sa imi spuna ca mai era de dorit o "scurta discutie" cu VP-ul pe Online (risipa de resurse, recrutati CEO? / plus de asta, nu aveti incredere unii in altii?). Zic sigur, pot avea astazi o scurta discutie mai pe seara. Imi vine un raspuns cel putin passiv-aggressive ca interviul (pt ca da, nu era o simpla discutie sa ma cunoasca si sa vorbim de vreme - voia sa ii pitchuiesc IARASI viata mea profesionala) va avea loc saptamana viitoare (deci nu numai ca ma amana cu oferta, ci imi programa un alt interviu. Dar parca ma acceptaserati deja.) si ca "ma roaga" sa imi aloc 30 de minute pentru acest interviu.

Aveti de gand sa faceti un copil in urmatorul an?
Experience negative Experiență negativă
Offer refused Am refuzat oferta