Secretar dactilograf
Mediu
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Nu a mai fost cazul.
Test de EN cunostinte generale (atat grila cat si scriere) + test de legislatie in RO (scriere); ca si organizare seamana cu examenul de bacalaureat etc. (ciorne, telefonul inchis); testarea incepe la ora 10
Desi se primeste si o foaie cu instructiuni, are loc si o sesiune de oferire de indicatii verbal, nu te lasa sa citesti intai foaia cu instructiuni sa poti sa iti fixezi in minte ce vor de la tine si sa iti fie usor sa retii toate multele specificatii pe care dansele le turuie apoi fara pauze si deci fara sa le pese daca le-ai putut urmari. Subiectele care nu sunt grila se rezolva la una dintre limbi pe foile tiparite in continuarea textului de la dansii, la cealalta limba pe foi veline nu pe acelea tiparite...
Timpul alocat este mai mult decat suficient, sunt cateva ore si se finalizeaza lejer intr-o ora.
Adeverinta medicala poate fi lasata la dansii 6 luni, in caz ca se doreste a mai participa la testari etc. in acest interval de timp.
Raspunsul referitor la nota obtinuta in cadrul testarii se primeste in aproximativ 1 sapt., maxim 2, pe email.
Eu am fost de 2 ori: prima data eram 3 persoane si nu am trecut testul, iar persoana care a obtinut postul cred ca nu a trecut perioada de proba sau poate interviurile s-au extins pe aceasta perioada si nu a obtinut nimeni postul, cert este ca dupa 3 luni a fost scos la concurs acelasi post, la aceasta a doua incercare eram aproximativ 10 candidate in sala.
Ca si remarca personala, nu sunt prea fericiti de oaspeti, toata lumea de pe acolo (portareasa, garderobiere, responsabila cu organizarea salii de concurs) se poarta urat si ei ca si oameni oricum nu mai au aceeasi calitate de altadata a celor care reprezentau o astfel de institutie (nu stiu sa foloseasca un ton respectuos, un limbaj respectuos, nu gandesc inainte sa vorbeasca etc.).
Experiență negativă
Nici o ofertă primită