Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

BOOKING HOLDINGS ROMANIA SRL

5 săptămâni
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Overall, interviul a decurs foarte bine, toate etapele interviului (5 meetings). Intrebarile si structura fiecarui interviu a fost placuta si avea sens, insa durata fiecarui interviu (cca 1h fiecare), pregatirea din spatele fiecarui meeting si faptul ca cer cate 5 intalniri cu diferite persoane face ca procesul sa fie unul greoi si foarte greu de suportat (at some point).
Mi-a placut toate experienta interviului pana am ajuns la ultimul stage si pur si simplu am primit ghosting. Persoana cu care tineam legatura pe timpul procesului de recurtare a demisionat si cand trebuia sa primesc raspunsul final (dupa ce am pierdut timp 5 calls cu diferiti oameni pe parcusul a 5 saptamani) nu am mai avut niciun update din partea companiei ceea ce a rezultat intr-o experienta negativa si am simtit ca fiind un proces greoi overall fara rezultat.

Fiecare interviu a fost structurat pe o anumita tema din domeniul celui cu care urma sa ai meeting, avand la baza intelegerea experientei tale din punct de vedere practic si pe alocuri teoretic.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

_VOIS Romania

_VOIS Romania

30 zile
Mediu
Experiență pozitivă Experience positive
Am acceptat oferta Offer accepted
Răspuns primit Feedback received
Locked

Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău

Experience positive Experiență pozitivă
Offer accepted Am acceptat oferta