Dedeman
2 zile
Dificil
Experiență negativă
Niciun răspuns
Cel mai bizar interviu la care am participat pana acum.
Prima parte a recrutarii consta in testul de 4 ore(il faci si mai repede), cu intrebari din diferite domenii, toate contraconometru, e timp destul. 61 de intrebari de inteligenta(gen teste armata), intrebari din matematica logica, limba romana si intrebari situatii ipotetice din domeniul magazinului, cum ati proced daca...
Dupa acest test urmeaza sa te sune RU si programati interviul cu dir. de magazin si dir. regional
La acest interviu/interogatoriu situatia a fost destul de ciudata. Am si eu 10 ani in campul muncii, 8 ani in vanzare materialelor pt. constructii, dar e prima data cand ma confrut cu situatia asta la interviu
Au participat dir. regional, probabil cel de pe sudul tarii, dir. magazin si o persoana de la RU.
A durat 50 min, pe la jumatatea interviului am vrut sa ma ridic sa plec, dar am ramas din curiozitate.
De la inceput discutia/interogatoriul, a fost acaparata de regional, dir. de magazin a incercat sa-mi puna o intrebare la un moment dat dar i-a fost retezata de regional, RU a intervenit o singura data in discutie pt a clarifica ceva.
70% din timp a vorbit reginalul si mi-a aratat, cate lucruri stie el din domeniul tehnic al materialelor de constructii dobandite in cei 21 de ani de cand este in companie(a tinut sa-mi precizeze si cest aspect) si cate nu stiu eu.
Nu l-a interesat sa afle lucruri despre omul din fata lui, doar strict ce scria in CV.
Sincer nu am reusit sa inteleg in fata cui si-a umflat muschii, si a aratat ca el este boss ul, probabil in fata dir. de magazin si doamnei de la resurse umane.
In fata mea nu cred, eu am fost unul din multii candidati de pe acel scaun si nu avea rost atata risipa de energie pt mine.
Daca vreti sa treceti interviul pt acest post, sa stiti ariile, perimetrele, circumferintele tuturor formelor geometrice, si sa stiti sa povestiti ultima carte citita
Experiență negativă
Niciun răspuns
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Dedeman
Pitesti
2 zile
Dificil
Experiență neutră
Niciun răspuns
Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău
Experiență neutră