Sef de tura/Sef de magazin

Sef de tura/Sef de magazin
1 zi
Foarte ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer

Am fost chemata la interviu pentru postul de sef de tura/sef de magazin. Cand am ajuns, seful de magazin de acolo a spus ca el nu poate intervieva pentru aceste posturi si ca defapt posturile de sef de tura sau sef de magazin nici macar nu sunt libere si ca este o "eroare din partea celor de la resurse umane", dar spunand cu un aer foarte lejer:" se mai intampla, asta e, nu e prima oara cand se intampla asa, greseala e omeneasca". Si atunci stau si ma intreb: 1. daca eu am aplicat pentru postul respectiv pe ejobs, intr-un oras, tu de ce ma chemi in alt oras pentru interviu pentru un alt post, pe care nu il doresc? 2. daca lucrezi in resurse umane sau recrutare, asta este singurul job al tau, de ce nu esti in stare sa iti faci treaba asa cum trebuie, mai ales ca nu esti la prima "eroare" de genul acesta? trebuie sa ma suni pe mine din orasul x, sa ma duc 20 km pana in orasul y, sa dau acest interviu, crezand ca este pentru postul dorit si disponibil in orasul meu si sa ma intorc scarbita de felul cum mi s-a raspuns si de felul cum sunt rezolvate problemele?
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită