Senior Associate, Internal Comms, Group Campaigns
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Screening cu HR
Discutie cu manager local & manager echipa (extern)
Proiect pt acasa
Discutie pe proiect cu Manager echipa & Communications Manager din UK, feedback foarte pozitiv, imi transmit ca revin in cateva zile cu decizia;
discutie cu HR in care imi transmite ca feedbackul e pozitiv si urmeaza sa revina cu update-ul final in cateva zile;
trec aproape doua saptamani, revin eu catre HR, imi spune ca mai dureaza.
revin din nou dupa ce termenul dat era expirat de mult; imi spune ca de fapt nu s-au hotarat inca daca pozitia e aici sau in UK??! si ca de asta dureaza procesul mai mult.
revine HR intrun final cu raspuns negativ pe mail fara nici un fel de feeback, nimic.
pozitia a tot fost postata de atunci constant, cu acelasi JD dar denumiri diferite si este si in prezent, 6 luni mai tarziu, ceea ce ma face sa cred ca nu recruteaza in mod real.
Discutie cu manager local & manager echipa (extern)
Proiect pt acasa
trec aproape doua saptamani, revin eu catre HR, imi spune ca mai dureaza.
generale
Experiență negativă