Senior Compliance Associate - French (Analist Servicii Clienti - Franceza)
Amazon Development Center Romania
Iasi
Senior Compliance Associate - French (Analist Servicii Clienti - Franceza)
2 zile
Ușor
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta
Răspuns primit
Lejer, pentru mine a fost usor, mai mult ca o discutie libera.Daca demonstrezi ca la job-urile trecute ai aplicat principiile amazon si esti o persoana care livreaza va fi totul ok.
Discutii in jurul principiilor amazon.Trebuie sa demonstrezi ca deja la job-ul actual ai implementat acele principii.
Intrebare - Vineri seara trebuie sa trimiti un raport dar nu este complet si nu mai este nici un coleg la munca sa te ajute cu informatiile necesare, ce faci?
Raspuns - Trimiti raportul incomplet (dar la timp) cu scuze si revii luni in cel mai scurt timp posibil cu datele lipsa.
Trebuie sa demonstrezi ca esti o persoana care livreaza in primul rand calitativ, la timp si faci extra miles pentru a indeplini sarcinile.
Esti deschis catre orice, sa inveti multe skill-uri cat sa fii persoana buna la toate sa acoperi mai multe proiecte.
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta