Senior Tech Recruiter

Ușor
Experiență negativă Experience negative
Am refuzat oferta Offer refused
Răspuns primit Feedback received

Am fost abordată de Adecco pentru acest rol și am acceptat să intru în procesul de recrutare cu condiția că voi avea un CIM pe perioadă nedeterminată cu angajatorul - Adobe în cazul acesta. Mi s-a confirmat acest detaliu. Când am ajuns acolo, am anunțat la recepție cine sunt și cu cine am interviu, după care mi s-a spus să aștept în zona recepției. După mai bine de 30 de minute tot nu a venit nimeni și am întrebat la recepție cât mai am de așteptat. Abia atunci s-a luat legătura cu echipa de recrutare. Interviul a decurs pe un ton superior din partea persoanei care mi-a ținut interviul, a intrat în interviu cu un laptop și a butonat 80% din timp, menținând un contact vizual minim cu mine și grăbind discuția - din moment ce nu fusese anunțată de cei de la Adecco și probabil avea treabă la care să se întoarcă. Still, neprofesionist și neplăcut. A rămas că voi primi un feedback prin Adecco - a urmat a doua discuție într-o lună cu aceeași persoană. Părea că nu există o comunicare eficientă între Adecco și Adobe, pentru că săptămânal eram sunată de Adecco să mi se spună că mai durează procesul și că, chipurile, nu au vești de la ei. DIn experiență știu că dacă faci ofertă unui om, pe cei din shortlist îi ții interesați, dar le mai dai niște informații, poate le organizezi un call cu oamenii din echipă, un tur al biroului, etc. Nu și în cazul meu, am fost dusă cu fofârlica o lună și în cele din urmă, la a doua discuție, pe lângă faptul că deja nu simțeam că sunt dorită acolo, am fost anunțată că rolul pentru care am discutat de la bun început a vizat un contract pe perioadă determinată încheiat cu Adecco și pe deasupra am primit și o ofertă mică. Nu recomand.

irelevant experienței prin care am trecut
Experience negative Experiență negativă
Offer refused Am refuzat oferta