Shopper Marketing Specialist
Mediu
Experiență pozitivă
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Am aplicat initial pentru o alta pozitie (Junior Brand Manager), dar m-au contact pentru pozitia de Shopper Marketing Specialist.
Am avut 3 interviuri:
1. online cu HR-ul.
2. cu managerul de departament.
3. la sediu, cu HR-ul si managerul.
Interviul a decurs ok, mi-a placut, m-am simtit confortabil la toate cele 3 interviuri.
La primul interviu online, singurul lucru care m-a deranjat era ca tot intra cineva peste tipa de la HR sa ii spuna ca a depasit timpul alocat rezervarii salii.
Cel de-al doilea a fost o discutie destul de relaxata cu managerul departamentului.
Iar cel de-al treilea interviu, la sediul lor, a fost la fel, relaxat, conversatia a curs de la sine. Aici am primit si un scurt test.
Per total, o experienta interesanta, mi-a parut rau ca nu am am mers mai departe.
Ca idee, ofera munca hybrid, laptop, telefon, prime de sarbatori si alte beneficii de echipa. Detalii salariale nu am primit, din pacate.
Am avut 3 interviuri:
1. online cu HR-ul.
2. cu managerul de departament.
3. la sediu, cu HR-ul si managerul.
Intrebari generale pe tot parcursul celor 3 interviuri. Experienta, detalii despre job-urile anterioare, detalii despre mine, detalii despre companie.
La final am primit un test in care trebuia sa creez o campanie OOH pentru un produs Unilever la alegere in unul din magazinele partenere.
Desi timpul a fost extrem de scurt (10-15 min) am incropit ceva rapid. Am primit feedback pe loc, foarte detaliat si din care chiar am invatat ceva.
Experiență pozitivă
Nici o ofertă primită