Site integrated management system responsible

Site integrated management system responsible
2 zile
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Am constatat o lipsa totala de profesionalism in respectarea programarilor pentru interviuri si in comunicarea unui feedback in urma interviului.
La primul interviu am asteptat cam 45 de minute sa apara managerul general, insa degeaba, timp in care domnisoara de la HR isi epuizaze deja toata suita de intrebari legate de post si nu mai stia ce sa faca. In cele din urma managerul nu a mai venit si a trebuit sa sarim peste acest pas.
Al doilea interviu, cu managerul departamentului din Italia, l-am purtat in limba engleza. A fost destul de ok, insa ce am observat e ca acesta nu prea fusese pus la curent cu ce discutasem in precedenta cu domnisoara de la HR.
Dupa 2 luni in care nu am primit nici un fel de feedback, desi fusesem asigurat ca mi se va comunica ceva, am revenit cu un email catre domnisoara de la HR, care evident nu a raspuns.
Dupa alte cateva saptamani de asteptare am trimis un nou email, de data asta ceva mai acid, si in care comunicam ca nu mai sunt interesat de a continua interviul, la care mi s-a raspuns in cateva ore.
Am avut ocazia, din pura intamplare, sa vorbesc pe skype cu managerul din Italia, caruia i-am exprimat dezamagirea fata de modul in care au decurs lucrurile si am avut stupoarea sa aflu ca nu era la curent cu ce se intamplase (cu toate ca nu m-a convins intru totul).
Overall, a fost o experienta pe care sper sa nu o mai repet, mai ales din privinta lipsei de profesionalism de care a dat dovada departamentul de HR.

Intrebari legate de experienta mea in principal.
Interviu atat in limba romana (cu departamentul de resurse umane) cat si in limba engleza (cu managerul direct).
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns