Software Development for Windchill

Software Development for Windchill
2 zile
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Răspuns primit Feedback received

Unul din recrutarii acestei companii m-a contactat pe LinkedIn pentru postul de Software Development Windchill si in urma primului interviu am aflat ca actualul meu manager de la firma la care lucrez, a plecat de la ei din departament. Managerul de la Accenture mi-a spus cu gura lui ca din pacate ei au un agreement intre ei ca sa nu isi ia angajatii unii de la altii, ba mai mult m-a intrebat daca as fi de acord ca inainte sa imi faca o oferta sa discute cu actualul manager de la firma unde lucrez in prezent sa vada daca ar fi OK din partea lui ca acestia sa imi faca vreo oferta :) (bineinteles ca i-am zis din start ca NU), deoarece mi s-a parut o lipsa mare de profesionalism si incalcarea drepturilor mele ca si angajat. Sunt foarte dezamagit de ce se intampla si as vrea ca aceste practici sa fie interzise prin lege!

Dupa ce am refuzat sa ii las sa vorbeasca cu managerul de la firma unde eu lucrez in prezent, inainte ca ei sa imi trimita oferta, acestia au mai planificat un interviu chipurile cu "echipa technica", sa ma verifice din daca intr-adevar sunt ceea ce trebuie pentru ei. Bineinteles ca unul din ei dupa ce le-am vorbit 45 de minute in continuu despre experienta mea si ceea ce stiu din puncte de vedere implementare si integrare Windchill, a inceput sa imi puna intrebari legate de certificatele mele luate acuma 3 sau 4 ani si ce stiu eu sa le zic depre ele :) Raspunsul meu a fost ca avand in vedere ca anumite certificate au fost luate cu ani in urma si tinand cont ca nu am folosit unele din ele, nu stiu sa le ofer mare informatie deoarece nu imi incarc memoria cu lucruri pe care nu le folosesc.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
Feedback received Răspuns primit