Software engineer real time drivers

Software engineer real time drivers
1 zi
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Nu recomand NXP Semiconductors din Bucuresti.
Am aplicat pentru o pozitie de software engineer real time drivers nxp la inceputul lunii Ianuarie,apoi dupa cateva zile ma contacteaza o domnisoara de la HR am discutat putin la telefon,dupa a ramas sa trimita CV-ul meu team leaderilor si sa revina cu un feedback daca mergem mai departe sau nu.
Am fost sunat dupa trei zile sa programam un prim interiviu acel interviu tehnic ca mai apoi daca totul decurgea bine sa sustin si un interviu cu Hr-ul.
La interviu a fost ras si batjocura la adresa mea,am crezut ca inginerii din NXP sunt si ei profesionisti insa m-am inselat,radeau de mine eram luat la misto de doi dintre ei,experienta mea reprezenta un fleac pentru ei ceva de genul 1+1=2.
Radeau si isi permiteau sa faca glume pe seama mea,nu erau atenti la ce vorbeam eu .A fost o experienta urata,cel mai ciudat a fost ca HR-ul a dorit sa discute cu mine in urma acestui interviu de doi bani,desi eram convins ca s-a oprit procesul de recrutare in urma acelui circ ieftin de care au dat dovada team leaderii.
La discutia cu HR-ul la fel,am intrat online doar eu si cu o domnisoara,m-a luat la trei pazeste si imi vorbea de sus,ce m-a deranjat enorm de mult.
Auzi la ea : "Asta este engleza mai baiete ce vorbesti tu,cu cine ai facut engleza cu femeia de serviciu",foarte aroganta.Mi-a zis sa astept ca revine cu un feedback in 2 saptamani,a trecut aproape o luna si nu am primit nici un raspuns,foarte urat din partea lor si modul cum trateaza candidatii.Nici eu un le-am mai trimis un e-mail in urma comportamentului lor fata de mine,am vrut sa ma conving ca sunt total neprofesionisti si s-a adeverit nu mi-au oferit nici un feedback desi mi-a promis fata de la HR.
Am lucrat 5 ani intr-o companie multinationala ca software engineer dar nu am intalnit niciodata persoane mai arogante si lipsite de bun simt ca la NXP.
In concluzie : Evitati orice interviu cu cei de la NXP

- Operatii pe biti
- Arhitectura uC
- MEMORII / CAN / VARIABILE / + SI ++
- Alocare de memorie
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns