Senior Software System Test Engineer for Automotive Steering Systems, Engineering Center
Bosch Romania
Cluj-Napoca
2 săptămâni
Dificil
Niciun răspuns
Interviul cu Hr-ul a fost unul de tot rasul cea de la resurse umane nu a fost capabila sa-mi raspunda la intrebari de bun simt despre pozitia pentru care am aplicat ,asa ca nu am avut deloc informatii despre aceasta pozitie implicit despre proiect.
Am programat discutia tehnica dupa cateva zile: online, cu doua persoane de la departamentul tehnic, fara camera web (din partea lor), deci nici macar nu am putut asocia o fata vocii din meeting. La ultimul interviu doamna de la Hr care a tinut mai mult interviul a fost nepoliticoasa si nici macar nu astepta sa raspund la intrebare, vorbea peste mine, nu era multumita de nici un raspuns. Practic a fost un harrasment. Cand mi-a povestit de proiect managerul a intervenit peste el doamna de la HR si mi-a spus ca oamenii care au fost angajati nu au rezistat prea mult.
WTF !!! IN GANDUL MEU CHIAR ASA SE COMPORTA HR-ul in aceasta companie. Nu am mai primit nici un raspuns din partea lor deloc ,se pare ca cei care spun ca cei din departamentul de resurse umane sunt neseriosi au perfecta dreptate nici mie nu mi-au mai oferit nici un raspuns desi mi-au promis.
Agile ,Unit testing
Niciun răspuns
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Software System Test Engineer for Automotive Steering Systems
Bosch Romania
Cluj-Napoca
Software System Test Engineer for Automotive Steering Systems
1 săptămână
Dificil
Niciun răspuns
Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău