Software Test Engineer II
Ușor
Experiență pozitivă
Am refuzat oferta
Răspuns primit
Am avut 2 discutii pe partea de recruitment pentru a evalua potrivirea cu jobul, compania si proiectul. Evaluarea a fost de ambele parti, nu doar din perspectiva lor ca angajatori ceea ce e un mare plus. Recomand transparenta in aceste discutii pentru ca si ei sunt foarte transparenti in procesul de recrutare.
Interviul tehnic a decurs foarte bine, intr-o atmosfera relaxata. Seniorii care m-au intervievat au fost foarte profesionisti si desi e o diferenta mare de experienta (am sub 2 ani) chiar au ascultat cu interes ce aveam de zis.
Procesul de recrutare a fost foarte rapid si transparent.
Procesul de recrutare a fost foarte rapid si transparent.
Au fost intrebari normale pe care ar trebui sa le stie oricine lucreaza pe automation. Inca din discutiile de recruitment mi s-a comunicat cam din ce arii voi fi intrebat, ceea ce e de apreciat, mai ales pentru ca a fost singura firma care mi-a comunicat asta pana acum, plus feedback dupa interviu.
Experiență pozitivă
Am refuzat oferta