Specialist BCB
Mediu
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta
Răspuns primit
Interviul s-a desfasurat in mai multe etape, de fiecare data fiind anuntata data si ora interviului urmator si avand o saptamana distanta intre ele pentru a ma putea pregati.
Primele interviuri au fost sustinute cu personalul HR din Romania, respectiv cu Managerul de proiect, desfasurandu-se intr-o atmosfera relaxanta, placuta pentru candidat. Pe tot parcursul procesului de recrutare mi-au fost evidentiate eforturile si punctele forte de catre angajatul HR, Denisa Zaharia, o persoana empatica, blanda si foarte calma.
Urmatoarele interviuri au fost sustinute cu echipa din Franta, de asemenea profesionisti, vorbind limba lent pentru o mai buna comunicare, nicidecum franceza nativa.
Intrebari generale: descriere parcurs profesional, motivatia de a lucra pentru Cegedim.
Intrebari despre cunostinte medicale, test de limba franceza nivel mediu.
Intrebari despre cunostinte medicale, test de limba franceza nivel mediu.
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta