Specialist Foreclosure
1 zi
Foarte ușor
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
O banca foarte serioasa. Am asteptat 10 min sa vina cineva sa ma preia de jos, dupa care a trebuit sa completez 2 formulare cum ca nu am cunostinte in banca, nu am credite si ca daca voi fi angajat va trebuii sa aduc recomandare de la fostul loc de munca.
Am fost intervievat de 2 persoane, o doamna de la resurse umane foarte plictisita si un domn care se ocupa de partea de executare silita putin mai interseat decat colega lui.
Dupa ce le-am explicat ce stiu sa fac si care este procedura de executare silita imobiliara pentru ca asta ii interesa am ajuns si la partea cu salariul, le-am spus sa imi faca o oferta in conditiile in care eu acum incasez 2.800 lei si au ramas socati probabil de suma pe care o incasez in prezent si mi-au spus ca or sa analizeze ca sunt la inceput cu recrutarea si ca imi vor da un raspuns oricare ar fi acesta pozitiv sau negativ.
Precizez ca am o experienta de 7 ani in executarea silita si stiu destul de bine procedura.
Au trecut 3 saptamani si nu am primit un raspuns.
Pierdere de timp si alergatura pentru nimic.
Au trecut 3 saptamani si nu am primit un raspuns.
Pierdere de timp si alergatura pentru nimic.
Nu au fost teste
Nu au fost intrebari