Alusystem SRL
Foarte ușor
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Interviul a fost unul telefonic cu doamna de la HR si a fost cea mai slaba discutie initiala pe care am avut-o vreodata cu o persoana de HR.
Dupa ce am inceput apelul cu "Buna ziua", mi-a transmis ca doreste sa vin la sediul companiei pentru a sustine un interviu in mod fizic. Am rugat-o sa imi spuna cateva lucruri legate de companie si asteptarile pe care compania de la persoana care urmeaza sa ocupe acea functie (sarcinile de munca), astfel incat intalnirea sa aiba si un rezultat, iar atat eu, cat si persoanele din cadrul Alusystem sa nu aiba doar un interviu bifat si un timp pierdut, ci dimpotriva. Dansa mi-a oferit imediat informatia precum ca, contractul este pe o perioada determinata de 3 luni, iar dupa cele 3 luni, vor vedea ce nevoi vor mai avea, urmand sa vedem daca vom continua colaborarea sau nu, dar citez: "Oricum este irelevanta perioada contractuala, in primele 3 luni putand sa te concediem in orice moment, fiind in perioada de proba". In acel moment, mi-am dat seama ca probabil este un mediu vicios (parere strict subiectiva) si am transmis ca ii multumesc frumos pentru informatiile oferite, dar nu doresc sa merg mai departe. Tin sa mentionez ca prin prisma experientei, persoanele care lucreaza in domeniul HR, trebuie sa aiba o conduita fata de persoanele pe care doresc sa le recruteze, angajatii companiei si sa dea sentimentul de liniste, stabilitate, iar in cazul unor probleme, sa ai incredere ca angajat ca poti discuta si poti cere un sfat sincer si onest HR-ului.
Nimic legat de activitate.
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
KiK Textilien
2 zile
Ușor
Experiență pozitivă
Am refuzat oferta
Răspuns primit
Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău
Experiență pozitivă
Am refuzat oferta