Sr. Backend Engineer
Ușor
Experiență neutră
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Am fost contactat de un HR Lead din SUA, iar după o discuție (un pic grăbită) de introducere, am planificat un zoom call cu un Hiring Manager.
Interviul cu Hiring Manager a fost de 1 oră, care mi sa părut foarte friendly și profi. Tipul a prezentat echipa și produsul, am discutat despre experiența mea, am răspuns la niște întrebări de tip behavioral, și mi-o lăsat și destul de mult timp pentru întrebări.
După asta ar fi urmat încă 3 runde: Coding interview, Object Oriented Design și System Design & Architecture.
Din cele 2 interviuri am realizat că încă nu prea au procesele din Ro/Cluj puse la punct. Salariul de bază oferit e destul de ok, dar nu au încă pachet de benefici pt. ro, și nu oferă nici stock sau perf bonus. În schimb programul de lucru e ajustat pt. US (10-7pm), și au rotații on-call 24/7 neplătite (!) cică o dată la 3-4 luni.
Discuție despre experiența profesională. Întrebări de tip behavioral.
Experiență neutră
Nici o ofertă primită