Suport ceva cu durata determinata fara sa fie precizata durata

Suport ceva cu durata determinata fara sa fie precizata durata
7 zile
Dificil
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Experienta mea cu Raiff: ma contacteaza o duduie cu atributii de coordonator sa ma intrebe ce salariu doresc, ii comunic asteptarile mele salariale, revine pe seara cu un telefon sa-mi comunice ca a discutat la HR (despre ce doar domnia sa stia, dar probabil si despre asteptarile mele salariale)si HR imi trimite un link pe care-l accesez si sustin o ditai proba de teste de personalitate si calcule matematice si grafice de vanzari ,etc de parca ma angajam la Nasa. Ulterior, ma recontacteaza duduia sa-mi comunice ca am scorat bine si ma invita la un interviu si cu managerul de operatiuni care a durat aprox o ora si jumatate. Dupa sustinerea acestor probe de olimpiada, sunt intrebata nervos asa: bine, si cu salariul cum ramane? Stim ca am mai intrebat,dar sa ne asiguram! Ramane ca-n tren stimabililor, n-aveati ce face cu timpul dumneavoastra, daca de-al candidatilor nu va pasa? De aceea nu aveti timp de taskuri, sunteti ocupati cu interviurile de toata jena. Umblati la salarii daca doriti personal performant, daca nu angajati generatia noua, nu stiu nici sa scrie,nici sa vorbeasca coerent. Succesuri!

.................
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns