Suport comenzi online limba italiana - remote
Mediu
Experiență neutră
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
In primul interviu telefonic, care a a fost dat pe nepregatite, fara nici un anunt in avans, mi-a fost prezentata firma, mi s-au dat detalii despre postul pentru care am aplicat, despre program,cerintele acestuia si am fost intrebata ce asteptari salariale am, raspuns pe care am preferat sa-l aman. In general mi s-a parut ok prezentarea jobului remote, astfel ca mai departe am completat testul pentru limba italiana si inca o fisa de autoevaluare a conditiilor de lucru.
Dupa 2 zile am fost sunata pentru a programa urmatorul interviu telefonic, peste cateva zile.
In al doilea interviu mi s-au mai prezentat si alte detalii in legatura cu postul respectiv,ca va fi o saptamana de training cu program 9-17; apoi au vrut sa ma cunoasca mai bine, punand foarte multe intrebari.
Doamna cu care vorbisem mi s-a parut ok, de treaba.
Singurul lucru dezamagitor a venit la cateva zile cand am primit asa zisul feedback la interviu, prin care am fost anuntata ca nu am fost selectata pentru rolul prezentat. Lucrul deranjant este ca nu am primit un feedback folositor din moment ce nu mi s-a dat nici macar un motiv pentru care am fost respinsa. "Desi nu ati fost selectat pentru rolul prezentat in cadrul interviului, dorim sa va multumim pentru discutie, apreciind multe lucruri legate de personalitatea si cunostintele dumneavoastra." - este nefolositor si deloc personalizat.
Doamna cu care vorbisem mi s-a parut ok, de treaba.
- Test limba italiana
- De ce am 5 ani lipsa in CV? Afland ca, intre timp, am mai avut cateva joburi sezoniere in strainatate, am fost intrebata daca intentionez sa mai plec. De obicei fiind foarte sincera, am spus ca deocamdata sigur nu, insa nu cred ca a fost un raspuns bun pentru ei. :D
- Din nou, ce asteptari salariale am pt job-ul part-time? De data aceasta am zis in jur de 1000 lei :D Facusem un pic de cercetare si am descoperit alte firme care ofera undeva intre 800-1000 lei pentru part-time. Consider totusi ca era prea mult pt ei..
- De ce am ales acest job?
- Daca ma descurc cu acest job?
- Daca cunosc sau am auzit firma Glovo de curierat din Italia?
- Cum am auzit de Valoris Center?
- Daca ma mai aflu si in alt proces de recrutare in acel moment? Raspunsul fiind nu, deocamdata.
- De cand as putea sa incep?
- In final, daca am intrebari. Iar intrebari nu mai aveam deoarece am aflat ce vroiam sa stiu pe parcursul discutiei.
- De ce am ales acest job?
- Daca ma descurc cu acest job?
- Daca cunosc sau am auzit firma Glovo de curierat din Italia?
- Cum am auzit de Valoris Center?
- De cand as putea sa incep?
Experiență neutră
Nici o ofertă primită