Support si dezvoltare Baze de Date
Mediu
Experiență pozitivă
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Am avut o prima discutie cu o fata de la HR. S-a comportat exemplar si isi dadea interesul. Apoi am venit in alta zi si am dat testul tehnic, apoi am avut ultima discutie cu fata de la HR si team leader-ul de pe proiect. M-au sunat si mi-au spus ca le-a placut de mine si ca ar vrea sa tina CV-ul in baza de date pentru ca, daca mai sunt oportunitati, sa nu reiau tot procesul de recrutare de la zero. Au decis totusi sa mearga cu altcineva pe pozitia asta. All in all, a fost o experienta pozitiva si ma bucur ca am participat.
Discutii despre de ce vreau sa plec de la actualul loc de munca, ce as dori de la un loc de munca. Am trecut si prin CV si m-au intrebat de acolo diferite lucruri. Testul tehnic a constat in cateva intrebari teoretice de SQL si SSIS si ceva practic in care sa scrii 2 rapoarte bazate pe niste tabele (niciodata nu mi-a placut sa scriu cod pe hartie, dar anyway...). Team leader-ul a vrut doar sa ma cunoasca si m-a intrebat si el pe scurt ce am facut, apoi am pus eu multe intrebari cu care cred ca i-am speriat putin.
Experiență pozitivă
Nici o ofertă primită