Switching ATAC L3 Techincal Support Engineer

Switching ATAC L3 Techincal Support Engineer
1 lună
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Răspuns primit Feedback received

Destul de neplacuta experienta cu interviul. Dupa ce am fost contactat de catre ei, parand o oprtunitate buna, interviul a fost dezamagistor. Dupa o discutie telefonica, am fost invitat la sediul companiei. Am fost intampinat de "colegii de la tehnic", dupa 5 minute ma suna si persoana de la HR sa ma intrebe daca am resit sa ajung. Este o nota proasta pentru HR. Dupa ce am fost invartit prin toate problemele de retelistica, mai mult sau mai putin complicate, am fost avertizat ca va urma un al doilea intreviu cu o persoana din Olanda (parca), tot pe probleme tehnice, care acea persoana va urmari citez "raspunsurile cu cartea in mana". Si nu ar fi ok Level 3, ci pe Level 1 (ei avand deschise posturi pe toate cele 3 niveluri). Am zis ca nu este acceptabil pentru mine, ok daca acesta este punctul lor de vedere. Surpriza a venit dupa 6 luni, cand mi s-a propus fix acelasi post, evident am refuzat interviul, desi s-a insistat ca pot fi reevaluat (mda in 6 luni poate mai invatam barem de Level 2). Dupa 2-3 luni aceeasi poveste, aceleasi intrebari si insistente. Ok banuiesc ca nu au avut un singur post pe acea functie, dar cum poti sa-ti inchipui ca acel om progreseaza in cateva luni sa sara vreo 2 nivele de suport (avand vreo 10 ani in activitatea de suport Level 1-2). Pana la urma nu a fost nici o drama ca nu m-am dus la ei, nu inteleg de ce au ei interes asa de mare fata de mine. Iar o nota proasta pentru HR, nu are sens sa selectezi la cateva luni o persoana pe un post pentru care feedback-ul dat de tehnic a fost negativ. Ori nu s-a pastrat rezolutia tehnicului si nu s-a avut in procesul de recrutare, ori varianta sa aducem oameni sa fie la numar.

Cele mai "traznite" intrebari de retelistica, de la trunkuri cu VLAN-uri native diferite, la updateuri de OSPF incomplete sau redistributii de protocoale de rutare. Altfel o provocare buna interviul.

NB urmeaza un interviu mai nasol cu cineva din afara.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
Feedback received Răspuns primit