Libra Internet Bank

Ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Experiența interviului a fost dezamăgitoare din mai multe puncte de vedere.

În primul rând, am observat o atitudine autoritară și arogantă din partea celei care era Manager la departamentul de recrutare și cea care urma să îmi fie superior dacă primeam rolul, ceea ce m-a făcut să mă simt subestimată și manipulată. Această abordare nu este deloc profesionistă și nu ar trebui să existe în nicio interacțiune de HR. Consider că un profesionist adevărat în HR ar trebui să fie empatic și să trateze fiecare candidat cu respect.Pe parcursul interviului, majoritatea timpului a fost dedicată încercării de a submina experiența mea, în loc să se pună accent pe cunoașterea mea ca persoană și profesionist. De asemenea, nu mi s-a oferit șansa să pun întrebări și am simțit că interviul a fost grăbit cu scopul de a nu avea timp să adresez întrebări.

Un alt aspect negativ a fost încercarea de a obține informații confidențiale și presiunea de a divulga detalii salariale de la actualul loc de muncă, ceea ce este contrar principiilor de transparență și respect, dar și de confidețialitate.Experiența mea anterioară în recrutare, mi-a oferit ocazia să gestionez procese complexe și să demonstrez capacități de leadership și organizare, dar și bune abilități pentru rolul pentru care aveam interviul cu dna în cauză. Din păcate, aceste aspecte nu au fost recunoscute sau apreciate în cadrul interviului pentru că dna s-a concentrat pe a mă subestima permanent.

Sper ca acest feedback să fie luat în considerare pentru a aduce schimbări pozitive în modul de desfășurare a interviurilor la Libra Internet Bank. Candidatul ar trebui să se simtă valorizat și respectat, iar procesul de recrutare ar trebui să fie transparent și orientat spre cunoașterea reală a persoanei din față, nu pe denigrarea ei ca să îi oferi la final un salariu mai mic decât ce a exprimat ea doar pentru că nu dispune compania de un buget decent raportat la ce știe un om să facă. De asemenea, nu este okay să judeci un om, doar după "vechimea in ani" din CV. Pot fi oameni in piata mult mai dedicati, pasionati care invata si au experienta si nu au nevoie de 5 ani ca sa ajunga la un nivel profesionist.

Intrebari despre experienta mea in general, cati ani de experienta am, pe ce tip de roluri.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

Ubisoft Romania

Ubisoft Romania

1 lună
Foarte dificil
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received
Locked

Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău

Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită