Tech Account Manager
Mediu
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Am aplicat la aceasta firma pentru un job de Tech Account Manager si am primit un mesaj cu subiectul: "You’re on our shortlist of candidates!"
M-am bucurat atunci cand am primit e-mail-ul din partea lor gandindu-ma ca tocmai am primit o posibila invitatie la un interviu, in schimb era o cerinta cam ciudata in care mi s-a solicitat sa fac "A short video introduction of yourself (de aprox. 5 min.)", ce trebuia trimis in decurs de 7 zile.
Am refuzat si le-am spus ca nu sunt de acord sa transmit un self-video pentru un proces de selectie iar in cazul in care sunt interesati sa programam un interviu face-to-face sau online, le stau la dispozitie cu cea mai mare placere.
Evident ca nu mi-au raspuns nici pana in prezent.
Evident ca nu mi-au raspuns nici pana in prezent.
Nu a fost cazul pentru ca nu a avut loc.
Experiență negativă
Nici o ofertă primită