Techliner Diagnoza Lb.Germana
Dificil
Experiență pozitivă
Am refuzat oferta
Răspuns primit
Interviu in 2 faze, 1. Interviu HR , prezentare personala, intrebari standard, de ce pleci, de ce te-am angaja samd.
2. Intrebari tehnice din domeniu, evaluare cunostinte de Lb Germana , citit si tradus.
Tickete deschise de dealer-ii din Germania, in care se prezinta ce problema tehnica are, ce pasi a facut. Trebuiau traduse, intelese ca exprimare si propusa o solutie tehnica de urmat in continuare.
Test diagrame electrice, identificare componente de la simple, gen sigurante, relee pana la ECU. Intrebare legata de linie CAN.
Test de catalog piese, se aleg componente ale vehiculului din catalog si trebuie sa traduci in germana, se evalueaza cunostere termenii tehnici, in germana.
Experiență pozitivă
Am refuzat oferta