Moon Active
4 săptămâni
Dificil
Experiență neutră
Niciun răspuns
Au fost in total 2 interviuri de HR, un interviu tehnic si un test care a durat aproximativ 5 zile. Mult mai mult decat ar fi normal, a fost a doua oara cand am aplicat pentru aceasta pozitie si nu ma asteptam ca sa mai am un al doilea interviu tehnic si inca un interviu cu product manager. Deja la al doilea interviu cu HR, dupa un interviu tehnic si un test eram obosit de acest proces, mai ales dupa ce mi s-a spus ca ar mai fi 2 interviuri dupa acesta. In afara de acest lucru, oamenii cu care dai interviul sunt foarte amabili si entuziasmati de companie si de proiecte. Mi s-a spus ca cauta pe cineva cu mai multa experienta. Nu stiu daca as recomanda altcuiva aceasta companie doar din pricina acestui proces mult prea indelungat
- Intrebari de personalitate, cum ma inteleg cu colegii, cum rezolv conflicte, cum primesc feedback etc (intrebari prin care sa observe ca esti un om crescut ok si nu un ucigas in serie care se ascunde)
- La interviul tehnic au fost povestiri despre vechea experienta pe care am avut-o si detalii tehnice despre ce am facut (in limitele unui NDA)
Experiență neutră
Niciun răspuns
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Bosch
Cluj-Napoca