Technical Support/Team Assistant
Mediu
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Am dat interviul impreuna cu o fata de la HR care era abia angajata de o luna-doua (dupa cum vazusem pe Linkedin mai tarziu) si nu prea stia ce se intampla si cu managerita care era de o aroganta incredibila.
Am dat interviul online. Am vorbit si in engleza, m-au intrebat ce fac la actualul job. Candidam pentru o pozitie pentru care trebuia sa stii cate un pic din toate (contabilitate, abilitati tehnice, communications, sales) pentru ca practic echipa se baza pe tine ca sa rezolvi diverse probleme administrative. Le-am cerut 4000 de lei net si au strambat din nas. Nici 3500 de lei net nu le-a convenit. Am primit raspuns mai tarziu dupa ce mi-au spus ca au ales alta persoana pentru pozitia respectiva, dar imi pot oferi un post in Alba. Ulterior, fata de la HR a revenit cu un raspuns ca sunt `overqualified`. Am inteles atunci ca firma asta are nevoie de oameni fara experienta sau doar la inceput de drum, ca sa poata justifica incapacitatea lor de a plati niste salarii decente si aliniate la inflatie cat de cat.
Experiență negativă
Nici o ofertă primită