Vendor Management Specialist
Salt Bank

Am fost sunata de catre HR in mai putin de o saptamana de la momentul transmiterii CV-ului. Ok, ma gandesc ca incepem cu dreptul si compania chiar are nevoie de oameni. Spre deosebire de alte corporatii care doar strang cv-uri ptr baza lor de date.
Interviul a fost concentrat pe experienta mea si modalitatea in care competentele mele se pliaza pe job description; concret si aplicat, fara divagatii inutile. Am avut un dialog autentic cu HR-ul, un flow natural; intrebarile erau formulate ca o consecinta fireasca in urma afirmatiilor mele. Fara intrebari cliseice standard.
Interviul cu hiring manager a fost mai strict si nu eram sigura ca este compania potrivita pentru mine.
Din nou HR-ul a avut un rol proactiv. In loc sa fie un simplu proces de ofertare, a fost o discutie foarte lunga despre mediul de lucru, colectiv, valori profesionale si personale.
Consider ca HR-ul a gestionat intr-un mod profesionist si exemplar rezervele mele referitoare la acceptarea ofertei, dand dovada de mult calm, tact si diplomatie.
Inclusiv in ceea ce priveste oferta salariala, am fost impresionata de faptul ca mi-au oferit exact suma ceruta. Nu au incercat metoda clasica: un salariu mai mic plus bonuri de masa si asigurare medicala.
Overall: o experienta frumoasa, nu doar un simplu proces de recrutare.

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

Vendor Management Specialist
DB Global Technology SRL

Vendor Consultant with Spanish

Vendor Consultant with Spanish

vendor master data analyst

Vendor Management

Vendor Master Data
Tenneco Bucharest GBS (Former Federal-Mogul Motorparts)