Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Account Manager, SME Timisoara - Vodafone Romania
Aplică

Account Manager, SME Timisoara

Publicat 28.02.2025 | Expiră 14.04.2025
Aplică

Descriere job

Activitatile in care te vei implica:

• Dezvolti oportunitati pentru vanzarea serviciilor si solutiilor din portofoliul Vodafone Business;
  • Mentii numarul de firme in baza de clienti alocata si construieste relatii de incredere, de lunga durata cu clientii;
  • Vizitezi clientii sau faci intalniri online cu acestia, te intalnesti cu fiecare client din baza cel putin trimestrial, iar cu cei mai mari 10 clienti cel putin lunar;
  • Faci cel putin lunar innovation workshops cu clientii/propectii pentru a promova Vodafone ca partener de digitalizare si a identifica noi oportunitati de vanzare;
  • Vinzi toate produsele si solutiile din portofoliul Vodafone: mobile, fixe, IOT, ICT si altele;
  • Generezi lead-uri de vanzare de la clientii existenti atat pentru SME cat si pentru alte segmente/ canale de vanzare din companie;
  • Colaborezi cu celelalte canale de vanzare pentru a asigura cea mai buna experienta clientilor sau pentru a aduce noi clienti la Vodafone.

E job-ul potrivit pentru tine daca ai:

• 1-2 ani experienta in vanzari;
  • 1 an experienta in vanzari directe, B2B;
  • Studii superioare;
  • Alte cursuri de pregatire , preferabil de vanzari;
  • Permis de conducere categoria B;
  • Limba engleza nivel avansat;
  • MS Office: Word, Excel, Power Point, E-mail, Salesforce.com;
  • Abilitati de vanzare si negociere;
  • Orientare catre client si rezultate.

Ce iti oferim?

• pachet salarial competitiv (fix & variabil);
  • voucher pentru telefon & abonament nelimitat (voce și date);
  • abonament medical la o clinică privata de top & alte beneficii medicale;
  • voucher anual pentru decontare ochelari de vedere;
  • bonuri de masa;
  • abonament Bookster;
  • participarea la programe de dezvoltare și proiecte provocatoare din zona de leadership;
  • acces la evenimente interne de Wellbeing & Recognition;
  • extra-zile de concediu (pentru senioritate, evenimente speciale, voluntariat).
Vodafone Romania

Vodafone Romania

11 anunțuri active

1764 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori

Criterii job

Angajat Entry level (< 2 Ani)
Tip job Full-time
Orașe Timisoara