CORPORATE CREDIT & BUSINESS SUPPORT - First Bank

CORPORATE CREDIT & BUSINESS SUPPORT

Publicat 06.11.2024 | Expiră 21.12.2024
Aplică

Descriere job

În First Bank, obiectivul nostru este să oferim cele mai bune soluții financiare, susținute de tehnologie, personalizate de oameni.

Hai în echipa noastră in rolul de Corporate Credit & Business Support in Bucuresti!

Responsabilitati:

• mentinerea si monitorizarea relatiilor cu clientii corporate in vederea indeplinirii tuturor sarcinilor de serviciu;
  • colectarea din partea clientilor corporate alocati a documentelor necesare efectuarii tuturor tranzactiilor aferente facilitatilor de credit si / sau deschiderilor de cont, conform procedurilor interne in vigoare;
  • oferirea suportului clientilor referitor la orice nelamurire legata de partea operationala (de ex: calcularea ratei dobanzii in luna precedenta, situatia sumelor restante, estimarea facilitatilor de credit, comisioane, rapoarte de evaluare si polite de asigurare expirate, etc.);
  • supravegherea fluxului de documente intre Directia Corporate, Directia Juridica si Departamentele Administrare Credite Corporate si IMM;
  • oferirea suportului colegilor in rezolvarea oricaror operatiuni interactionand cu toate departamentele si unitatile teritoriale ale Bancii pentru solutionarea rapida a problemelor aparute, in limita competentelor;
  • la solicitarea superiorului direct, indeplinirea de sarcini specifice functiei Corporate Relationship Manager pe perioada absentei acestuia.

Cerinte:

• studii universitare finalizate, profil economic, preferabil Finante - Banci;
  • experienta de minim 1 ani intr-o pozitie similara, in domeniul bancar;
  • cel putin 2 - 3 ani experienta in activitati bancare destinate persoanelor juridice (operatiuni, credite, vanzari produse);
  • limba engleza – nivel bun conversational, scris si citit;
  • abilitati excelente de vanzare si comunicare;

Hai în echipa în care fiecare are oportunitatea de a fi pe primul loc!

First Bank
Angajator transparent

First Bank

12 anunțuri active

175 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori

Criterii job

Angajat Medium level (2-5 Ani)
Tip job Full-time
Orașe Hybrid (Bucuresti)