Dacă vrei să faci următorul pas în carieră, vino în echipa noastră, optând pentru un loc de muncă în unul din departamentele noastre. Te așteaptă sarcini complexe și interesante, alături de #TeamKaufland.
Beneficiile tale
- Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un salariu ce pornește de la suma de 9000 lei brut
- Bonuri de masă și creșteri salariale anuale
- Zile în plus la concediul tău de odihnă, în funcție de vechimea în cadrul companiei
- Oferte speciale și o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster și 7Card
- Asigurare de sănătate privată garantată
- Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor noastre, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională
Responsabilitățile tale
- Verifici formalitatea facturilor și a documentelor interne înainte de a le înregistra în contabilitate (SAP)
- Identifici diferențele dintre factură și recepție, trimiți pe fluxul electronic facturile pentru clarificare și obții aprobările necesare, conform procedurilor.
- Te ocupi de clarificarea și rezolvarea facturilor cu diferențe de cantitate sau preț
- Obții de la furnizori, în cel mai scurt timp, facturile de corecție pentru a ajusta înregistrările contabile
- Monitorizezi în permanență recepțiile și retururile de marfă și transmiți lunar solicitări de facturare către furnizori
Profilul tău
- Studii superioare în domeniul economic
- Cunoașterea modulului financiar SAP (MM, FI) reprezintă un avantaj
- Bune cunoștințe de operare PC (Word, Excel)
- Flexibilitate, fire organizată și atitudine proactivă