Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Expert Clienti PF si IMM cu Atributii de Coordonare Bistrita - Raiffeisen Bank

• LocationBistrita
  • SalaryTo be determined

Expert clienți PF și IMM cu Atributii de Coordonare

📝 Responsabilitati:

1. Iti face placere sa discuti 1 la 1 cu clientii PF si IMM din portofoliu si cauti activ sa-l extinzi, mai ales prin atragerea de parteneriate de virare salarii (IMM si Mid-Market), creditare simpla, campanii de marketing dedicate, inclusiv oferirea de lead-uri de leasing sau produse digitale.
  2. Acorzi atentie clientilor PF si IMM si organizezi discutii cu ei fata in fata, in sucursala, telefonic, participi la „Birourile Mobile” si alte proiecte de promovare la sediul companiei sau alte locatii pentru o planificare financiara personalizata Smart Finance.
  3. Te asiguri ca ai inteles nevoile clientilor PF si recomanzi solutiile financiare complexe potrivite pentru ei, inclusiv credite ipotecare, negarantate, carduri de credit, asigurari, produse de economisire, depozite sau fonduri de investitii, totul cu ajutorul tabletei.
  4. Esti incurajat sa propui idei, sa aduni, sa centralizezi feedback si sa oferi opinii cu privire la modalitatile prin care putem mentine o relatie apropiata cu clientii nostri, si, la nevoie, transmiti propuneri in Centrala cu privire la adaptarea ofertei de produse si servicii bazate pe cunostintele tale despre piata locala.
  5. Ai responsabilitatea de coordonare a activitatii echipei specifice unui Director de Agentie in unitatea in care activezi (implicare in procesul de recrutare angajati noi, supervizezi erori operationale, urmaresti vanzarile realizate de echipa din agentie si vii cu propuneri de imbunatatire, oferi suport colegilor pentru asimilarea cunostintelor tehnice legate de utilizarea tabletei/aplicatiilor si abilitatilor de consiliere clienti etc).
  6. Colaborezi cu celelalte canale de distributie si subsidiare din grup.

🧐 Cunostinte/Competente necesare:

1. Ai minimum 3 ani experienta in sectorul bancar, cu abilitati de vanzare de produse destinate persoanelor fizice si juridice, in special zona de creditare, asigurari, produse de economisire, fonduri de investitii si parteneriate de virare salarii.
  2. Obiectivele personale si cele de echipa sunt importante pentru tine si esti pregatit sa ajuti la atingerea lor in mod eficient.
  3. Stii ce inseamna asertivitatea si ascultarea activa si le folosesti mereu in discutiile cu oamenii.
  4. Persuasiunea si negocierea sunt punctele tale forte, atat in discutiile cu persoane fizice, cat si cu IMM-uri.
  5. Stii ca proactivitatea, organizarea si deschiderea spre lucruri noi te va duce departe.
  6. Detii certificare in asigurari, fonduri de investitii si pensii private.
  7. Iti place sa vorbesti in limba engleza.
  8. Te mandresti cu studiile tale superioare finalizate conform regulilor de avizare BNR.

✨ Beneficii:

1. Dorim sa avem o colaborare pe termen lung cu fiecare coleg si pentru aceasta iti oferim un job intr-o industrie stabila si sigura.
  2. Ai parte de un mediu de lucru placut si o echipa care sa te ajute la orice pas.
  3. Dorim sa ne construim o relatie apropiata chiar si atunci cand nu suntem in acelasi birou, de aceea iti oferim acces la diverse comunitati si actiuni de voluntariat.
  4. Dezvoltarea profesionala este importanta pentru toti, astfel iti punem la dispozitie Platforma Hive unde gasesti cursuri pentru a-ti crea un plan de dezvoltare personalizat.
  5. Al 13-lea salariu chiar inainte de Craciun.
  6. Minimum 26 de zile libere – pauzele ne sunt necesare tuturor.
  7. Avem 4 zile pe an dedicate invatarii deoarece suntem constienti de importanta dezvoltarii tale profesionale.
  8. Asigurare de viata - in caz de accidente sau interventii medicale.
  9. Platforma Benefit - Poti alege lunar beneficii in functie de necesitati: abonament medical, tichete de masa, culturale sau de vacanta, pensie privata si multe altele.
  10. Prime cu ocazia sarbatorilor, atat pentru tine, cat si pentru copii.
  11. Competitii sportive interne – pentru ca promovam un stil de viata activ si sanatos pentru toti angajatii.
  12. Sistem de plata variabila si cresteri salariale care tin cont de performantele angajatilor.
  13. Evenimente de tip teambuilding, petrecere de Craciun si iesiri cu echipa pentru a consolida relatii interpersonale.

Values

79 anunțuri active

710 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori

Criterii job

Angajat Medium level (2-5 Ani)
Tip job Full-time
Orașe Bistrita