Internship Specialist Electronica - BAT Romania
Aplică extern

Internship Specialist Electronica

Publicat 30.10.2024 | Expiră 24.11.2024

Descriere job

Bat evolueaza continuu – ca nici alta organizatie.

Pentru a ne îndeplini misiunea asumată, căutăm colegi care împărtășesc aceleași valori ca noi. Te așteptăm alături de noi în călătoria noastră de transformare

Departament: Productie

Sub - departament: Electronica

Locatie: Ploiesti, Romania

Tipul Jobului:  Perioada Determinata

Responsabilitati:

• Analiza datelor si imbunatatirea performantei sistemelor electrice si electronice necesare pentru indeplinirea obiectivelor companiei si ale departamentului;
  • Ofera suport eficient si la timp cu privire la toate aspectele electrice si electronice, fiind responsabil cu siguranta, calitatea si productivitatea masiniilor din aria sa de lucru;
  • Participa activ la sedintele zilnice, saptamanale si lunare de stabilire a actiunilor prioritare  pentru analiza pierderilor din productie cauzate de sistemele electrice/ electronice si ofera suport in propunerea de actiuni si contramasuri pentru eliminarea lor;
  • Monitorizeaza inchiderea si reaplicarea actiunilor care rezulta din sedintele de productie si escaladeaza nevoile de ajutor catre managerul sau direct acolo unde intampina dificultati;
  • Utilizeaza uneltele de analiza IWS (5WHY, 6W2H, IPS, UPS) pentru identificarea, rezolvarea si inchiderea pierderilor;
  • Participa la activitatile de intretinere corectiva si preventiva, pentru imbunatatirea productivitatii, calitatea produsului si reducerea pierderilor (deseuri);
  • Face propuneri pentru optimizarea strategiei de mentenanta electrica;
  • Verifica periodic echipamentele, calculatoarele si PLC-urile care fac parte din instalatia de automatizare, efectueaza backup-uri periodice, in vederea prevenirii opririlor neplanificate si reducerea timpului de oprire planificata.

Cerinte:

• Studii specifice cu profil automatizari,
  • Cunostinte de limba engleza (nivel mediu);
  • Cunostinte bune de operare PC;
  • Abilitati de leader;
  • Aptitudini bune de comunicare / ascultare;
  • Luarea deciziilor impreuna cu echipa locala de automatizari;
  • Cunostinte avansate automate programabile SIEMENS( S7 400, S7 300, S7 1200, S7 1500);
  • Cunostinte avansate software vizualizare( PROTCOOL , WINCC Flexible, TIA Portal);
  • Cunostinte avansate convertizoare de frecventa(ABB, DANFOSS);

Beneficii:

• Tichete de masa;
  • Transport: asigurat de companie pe rutele din interiorul municipiului Ploiesti si decontat pentru cei ce locuiesc in afara orasului
  • Asigurare medicala
  • Program platit incepand din prima zi.

NOI SUNTEM BAT

La BAT suntem dedicați scopului nostru de a crea un viitor mai bun – A Better Tomorrow™. Este obiectivul care ne motivează și care susține pasiunea noastră pentru inovație. Descoperă oportunitățile oferite de BAT.

• Angajator de Top la nivel global, cu peste 50.000 de angajați în 175 de piețe
  • Branduri comercializate în peste 200 de țări, fabricate în 44 de fabrici din 42 de țări
  • Capabilități de inovare în noile noastre CentreTechnologice dezvoltate în 4 locații strategice
  • Câștigător al premiilor “Lider în Diversitate” din partea Financial Times și “International Women’s Day Best Practice”
  • Câștigător al premiului “Seal Award” – una dintre cele mai sustenabile 50 de companii

APARTENENȚĂ, REUȘITĂ, COLABORARE

Colaborarea, diversitatea și munca în echipă stau la baza a tot ceea ce facem aici, la BAT. Prin colaborarea cu colegi din medii diferite devenim mai puternici și mai bine pregătiți pentru a ne îndeplini obiectivele de afaceri. Te așteptăm în echipă să facem diferența împreună!

BAT Romania

BAT Romania

37 anunțuri active

649 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori