Candidatul Ideal
- Studii superioare finalizate sau in curs de finalizare;
- Cunostinte de legislatie a muncii;
- Curs de Inspector Resurse Umane;
- Cunostinte MS Office (nivel mediu - avansat);
- Abilitati de organizare, planificare, comunicare si relationare;
- Atentie la detalii, orientare catre rezultate, capacitate de analiza si sinteza.
Descrierea jobului
- Intocmirea, gestionarea si actualizarea dosarelor de personal (contracte individuale de munca, acte aditionale, decizii/notificari de incetare, decizii suspendare/incetare suspendare, ︁cercetari disciplinare, adeverinte etc);
- Transmiterea, corecta si la termen, a datelor în REVISAL;
- Mentinerea evidentelor suspendarilor temporare a contractelor individuale de munca;
- Mentine evidenta expirarii fiselor de aptitudine/avizele medicale de la medicina muncii si mentine relatia cu prestatorul de servicii SSM si SU;
- Redactarea si centralizarea documentelor specifice departamentului Resurse Umane (adrese, cereri, instiintari, popriri etc);
- Verificari zilnice si periodice REVISAL versus aplicatia de salarizare;
- Actualizeaza si prelucreaza datele angajatilor in aplicatia informatica de gestionare si calcul salarial a angajatilor;
- Pregateste/intocmeste rapoartele specifice de gestionare si administrare a personalului;
- Asigura pastrarea, arhivarea si siguranta documentelor la nivelul biroului precum si confidentialitatea datelor şi informaţiilor.
Ce oferim:
- Salariu atractiv;
- Tichete de masa;
- Asigurare medicala privata;
- Cresteri salariale in raport cu timpul petrecut in companie;
- Prime acordate cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun;
- Posibilitati de promovare.
Fii parte din povestea LUCA, vino alaturi de noi!