Operator Telesales B2B - Constanta - Decathlon Romania
Aplică extern

Operator Telesales B2B - Constanta

Publicat 16.12.2024 | Expiră 30.01.2025

Descriere job

Departamentul B2B Decathlon este în căutare de colegi care să ne ajute să facem super cifre, așa cum am reușit și în ultimii ani, astfel având o creștere a cotei de piață, consolidându-ne ca lider în vânzarea de articole sportive, de data aceasta, către persoanele juridice.

Dacă îți place să comunici cu clienții, ai experiență în call center sau în domenii asemănătoare și vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică, avem locul perfect pentru tine!

Responsabilități:

- contactarea telefonică persoanele juridice din baza de date pusă la dispoziție pentru a atinge obiectivele de vânzare;

- asigurarea a unui follow-up telefonic periodic pentru persoanele juridice din baza de date, în vederea îndeplinirii obiectivelor de vânzare;

- însușirea cunoștințelor despre produsele si serviciile Decathlon, cât și despre produsele și serviciile partenerilor Decathlon (personalizare, marketplace, transport) și propunerea acestora către potentialii clienti, telefonic;

- tratarea fiecarei cereri de ofertp din partea persoanelor juridice, propunând clientului produse, după ce in prealabil s-au verificat stocurile disponibile;

- propunerea de alternative de produse în cazul în care există rupturi de stoc parțiale sau permanente;

- adaptarea discursului cu fiecare client ți conducerea unei negocieri adaptate fiecăruia;

- însușirea și propunerea diferitelor modalități de plată acceptate în Decathlon Romania, verificarea timpilor de livrare;

Abilitatile si competentele care te vor ajuta in procesul de selecție sunt:

• Abilități de comunicare și ascultare activă;
  • Capacitatea de a lucra cu obiective de vânzări și de a gestiona un portofoliu de clienți;
  • Atitudine pozitivă și dorința de a învăța;
  • Cunoștințe de utilizare a PC-ului și aplicațiilor specifice;
  • Orientare către soluționarea problemelor și satisfacerea clientului;
  • Organizare si proactivitate;
  • Prioritizare eficienta;
  • Entuziasm;
  • Capacitate de adaptare rapidă;

Beneficii:

- un mediu de muncă activ, cu posibilități multiple de dezvoltare;

- training-uri locale și internaționale;

- teambuilding-uri și întâlniri cu echipa, pentru a practica sport și a petrece timp împreună;

- asigurare medicală privată;

- program intern de recomandări viitori angajați, cu recompensă financiară;

- bonuri de masă și tichete cadou de sărbători;

- pachet salarial individualizat, bazat pe propriile performanțe;

- oportunitatea de a investi în companie prin sistemul de acționariat;

- siguranța unui loc de munca stabil, oferind perspective de dezvoltare a angajatului pe termen lung.

Ready to Play?

Decathlon Romania

Decathlon Romania

3 anunțuri active

923 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori

Criterii job

Angajat Entry level (< 2 Ani)
Tip job Full-time
Orașe Constanta