Responsabil Achizitii Achizitii Real Estate - Raiffeisen Bank

Descriere job

• DomainBack office
  • AvailabilityFull-time
  • ExperienceMid Level
  • Type of contractDeterminat (2 ani)
  • LocationBucuresti
  • SalaryTo be determined

Responsabil Achizitii Real Estate, Bucuresti ︈︋︈︌︅︌︅︈​︂︆︄︃​︁︁︎︌​︈︂︇︍​︈︆︅️︊︄︈︌︊︎︂︎

Descrierea jobului 🙂

🧐 Dacă cele de mai jos ți se potrivesc, șansele să fim colegi tocmai au crescut:

Persuasiunea și abilitățile de negociere sunt punctele tale forte. Înțelegi importanța asertivității și a ascultării active și le aplici mereu în discuțiile cu ceilalți. Știi că proactivitatea, organizarea și deschiderea către noi oportunități te vor duce departe. Apreciezi obiectivele personale și de echipă și ești pregătit(ă) să contribui eficient la atingerea acestora. De asemenea, ai cunoștințe juridice și experiență în domeniul imobiliar.

📝 O zi normală în rolul acesta:

Stabilește întâlniri cu proprietarii, negociază chiria și termenii contractuali. Redactează contractele de închiriere și actele adiționale aferente. Obține avizele necesare pentru contractare de la toți factorii decizionali din bancă. Completează și actualizează în timp real baza de date a departamentului cu informațiile din contractele finalizate. Contribuie activ la îmbunătățirea proceselor din departament. Participă activ la elaborarea bugetului de cheltuieli, prin stabilirea planului anual de negociere a contractelor de închiriere, împreună cu Team Leader-ul. Colaborează cu celelalte canale de distribuție și subsidiare din grup.

🎯 Ce îți oferim noi?

Ne dorim o colaborare pe termen lung cu fiecare coleg, așa că îți oferim un rol într-o industrie stabilă și sigură, pentru a lucra fără griji. Ai șansa de a-ți construi o carieră de succes și de a avansa în orice direcție profesională dorești. Petrecem 8 ore pe zi la locul de muncă, așa că ne preocupăm să îți oferim un mediu plăcut, unde să te simți relaxat(ă) și binevenit(ă). Ne dorim o conexiune apropiată chiar și când lucrăm de la distanță, de aceea îți punem la dispoziție acces la diverse comunități și proiecte suplimentare, astfel încât să te implici și să te simți parte din echipă. În plus, susținem dezvoltarea profesională prin Platforma Hive, unde ai acces oricând la o varietate de cursuri.

✨ Beneficii:

Al 13-lea salariu, acordat chiar înainte de Crăciun. Minimum 26 de zile libere, pentru că pauzele sunt necesare pentru toți. Zile libere suplimentare pentru evenimentele dorite sau situațiile neprevăzute din viața personală. Pentru că prețuim dezvoltarea profesională, oferim 4 zile libere pe an dedicate învățării. Asigurare de viață, pentru protecție în caz de accidente sau necesitatea unor intervenții medicale. Platforma Benefit îți permite să ajustezi lunar preferințele conform nevoilor tale: abonament medical la o clinică privată, tichete de masă, culturale sau de vacanță, pensie privată, vouchere, smart experience – poți alege tot sau doar ce se potrivește cel mai bine. Compensații salariale adaptate fiecărei situații individuale, pentru a asigura sprijinul necesar în orice moment. Primă de sărbători, atât pentru tine, cât și pentru copii. Organizăm evenimente de tip teambuilding, petreceri de Crăciun și ieșiri lunare cu echipa, pentru a consolida relațiile interpersonale și a ne bucura de momente de relaxare și distracție împreună, în afara programului de lucru. Sistem de creșteri salariale bazat pe performanță. Program gratuit de testare vocațională pentru copiii angajaților cu vârste între 14-18 ani.

Values

91 anunțuri active

654 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori

Criterii job

Angajat Medium level (2-5 Ani)
Tip job Full-time
Orașe Bucuresti