Responsabil Clientela Consumatori - Raiffeisen Bank

• ExperienceMid Level
  • Type of contractNedeterminat
  • LocationBucuresti
  • SalaryTo be determined

Responsabilul Clientela Corporatii are rolul de a administra portofoliului de clienti corporatisti prin mentinerea si dezvoltarea relatiei cu clientii existenti si prin atragerea de noi clienti; oferirea de consultanta de specialitate in domeniul financiar – bancar; negocierea si structurarea tranzactiilor de creditare; vanzarea produselor non-risk destinate clientilor corporatisti.

Profilul tau:

· Minim 2 ani experienta bancara pe zona de vanzari catre PJ – preferabil

· Cunostinte despre produsele creditare corporatiste, cash management, trezorerie, finantarea proiectelor, finantari structurate, retail, leasing

· Cunostinte despre normele BNR, principii Basel II (? nu cred ca ajuta), politica GAMS

· Cunostinte despre procesele de deschidere de conturi, fluxurile zilnice, de aprobare a creditelor, etc

· Cunostinte despre tendintele pietei, concurenta, mediul de business, specific industrii, evolutii macroeconomice

· Limba engleza – nivel avansat

· Abilitati de relationare, negociere si prezentare

· Dinamic, Spirit comercial, abiiitatea de prospectare

· Capacitate de adaptare usoara la schimbari, adaptabilitate

Ce vei face:

· Identifica potentialul de afaceri si armonizeaza obiectivele de afaceri in acord cu indicatorii de buget stabiliti si strategia bancii

· Este informat in permanenta cu privire la principalele evolutii din piata locala si internationala

· Cunoaste produsele, normele, procedurile si politicile bancii

· Coordoneaza modalitatile de abordare in dezvoltarea afacerilor pe client/ grup de clienti /sector de activitate implicand, dupa caz, si alte departamente din cadrul bancii sau entitati din Grupul Raiffeisen;

· Initiaza si coordoneaza relatia cu firme corporatiste

· Mentine relatia cu clientii existenti si se asigura de buna lor deservire, oferind toata gama de produse a bancii, functie de nevoile specifice ale clientilor

· Aplicarea permanenta a normelor si principiilor de cunoasterea a clientelei

Values

102 anunțuri active

649 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori

Criterii job

Angajat Medium level (2-5 Ani)
Tip job Full-time
Orașe Bucuresti