Cerinte principale
- Studii superioare finalizate;
- Minim 3 ani experienta pe o pozitie similara;
- Cunostinte solide de Microsoft Office (Excel, Word, Power Point);
- Limba engleza nivel avansat;
- Abilitati excelente de leadership si negociere;
- Orientat spre rezultate, gandire analitica si abilitatea de a lucra cu termene limita;
- Abordare proactiva, comunicare eficienta si orientare catre solutii;
- Abilitati de organizare si planificare task-uri;
- Detine permis conducere cat. B.
Responsabilitati cheie:
- Stabileste obiectivele de vanzari alaturi de directorul de vanzari si echipa de management a companiei;
- Coordoneaza, indruma si controleaza modul de organizare si desfasurare a activitatii managerilor regionali, astfel incat sa asigure eficienta timpului de lucru;
- Monitorizeaza si evalueaza performanta membrilor echipei din subordine, oferind feedback si suport pentru imbunatatirea performantei acestora si a rezultatelor generale ale vanzarilor;
- Identifica oportunitati de crestere a vanzarilor si elaboreaza planuri pentru realizarea acestora;
- Raporteaza regulat performanta echipei si a vanzarilor catre directorul de vanzari, furnizand analize si recomandari pentru imbunatatirea rezultatelor;
- Participa la elaborarea de strategii si la organizarea campaniilor de promovare pentru produsele/serviciile oferite de OIG impreuna cu departamentul de Marketing;
- Analizeaza tendintele pietei si a competitiei pentru identificarea de noi oportunitati de vanzare si pentru a adapta strategiile de vanzare in consecinta.
Beneficii:
- Salariu motivant in functie de experienta;
- Bonus performanta;
- Tichete de masa in sistem electronic;
- Abonament medical clinica privata;
- Zile de concediu in plus in functie de vechime;
- Discount la achitizionarea produselor din portofoliul companiei;
- Abonament la biblioteca Bookster;
- Mediu de lucru stabil si optim pentru dezvoltarea unei cariere.