Client Description:
Adecco Resurse Umane recruteaza pentru clientul sau, un important producator de incaltaminte din Craiova,
Sef de tura,
Responsibilities:
• Asigurarea unei comunicări eficiente între membrii echipei, alocarea sarcinilor și monitorizarea progresului lucrărilor.
• Urmărirea întregului proces de producție pentru a asigura respectarea standardelor de calitate și termenelor de livrare.
• Monitorizarea și gestionarea materialelor și echipamentelor necesare pentru producție.
• Verificarea produselor finite pentru a se asigura că respectă specificațiile și standardele de calitate.
• Identificarea și soluționarea problemelor tehnice sau de producție care apar în timpul procesului de confecționare.
• Oferirea de formare și îndrumare angajaților noi sau celor care necesită perfecționare.
• Pregătirea rapoartelor de producție și prezentarea acestora managementului superior.
Candidate Profile:
• Limba Italiana constituie avantaj.
• Înțelegerea profundă a tehnicilor de confecționare și a funcționării echipamentelor de producție.
• Capacitatea de a motiva și coordona o echipă pentru a atinge obiectivele de producție.
• Capacitatea de a observa și corecta eventualele defecte sau erori în procesul de producție.
• Capacitatea de a identifica și rezolva rapid problemele care apar în timpul producției.
• Eficiența în comunicarea cu membrii echipei, managementul și alte departamente.
• Capacitatea de a prioritiza și gestiona eficient timpul pentru a respecta termenele de livrare.