- DomainFront office
- LocationSovata
- SalaryTo be determined
Specialist clienti PF
📝 Responsabilitati:
- Ai grija de actualii tai clienti din portofoliu si cauti activ sa-l extinzi prin discutii 1 la 1, cu ajutorul tabletei.
- Timpul este pretios pentru toti! Astfel, acorzi atentie clientilor tai si organizezi discutii cu ei fata in fata, in sucursala, telefonic sau la sediul companiei pentru o planificare financiara personalizata Smart Finance.
- Te asiguri ca ai inteles nevoile clientilor si recomanzi solutiile financiare potrivite pentru ei, inclusiv credite negarantate, carduri de credit, asigurari, produse de economisire, depozite, fonduri de investitii sau produse digitale.
- Colaborezi cu celelalte canale de distributie si subsidiare din grup.
🧐 Cunostinte/Competente necesare:
- Stii ce inseamna asertivitatea si ascultarea activa si le folosesti mereu in discutiile cu oamenii.
- Persuasiunea si negocierea sunt punctele tale forte.
- Stii ca proactivitatea, organizarea si deschiderea spre lucruri noi te va duce departe.
- Obiectivele personale si cele de echipa sunt importante pentru tine si esti pregatit sa ajuti la atingerea lor in mod eficient.
- Iti place sa vorbesti in limba engleza.
✨ Beneficii:
- Dorim sa avem o colaborare pe termen lung cu fiecare coleg si pentru aceasta iti oferim un job intr-o industrie stabila si sigura.
- Ai parte de un mediu de lucru placut si o echipa care sa te ajute la orice pas.
- Dorim sa ne construim o relatie apropiata chiar si atunci cand nu suntem in acelasi birou, de aceea iti oferim acces la diverse comunitati si actiuni de voluntariat.
- Dezvoltarea profesionala este importanta pentru toti, astfel iti punem la dispozitie Platforma Hive unde gasesti cursuri pentru a-ti crea un plan de dezvoltare personalizat.
- Al 13-lea salariu chiar inainte de Craciun.
- Minimum 26 de zile libere – pauzele ne sunt necesare tuturor.
- Avem 4 zile pe an dedicate invatarii deoarece suntem constienti de importanta dezvoltarii tale profesionale.
- Asigurare de viata - in caz de accidente sau interventii medicale.
- Platforma Benefit - Poti alege lunar beneficii in functie de necesitati: abonament medical, tichete de masa, culturale sau de vacanta, pensie privata si multe altele.
- Prime cu ocazia sarbatorilor, atat pentru tine, cat si pentru copii.
- Competitii sportive interne – pentru ca promovam un stil de viata activ si sanatos pentru toti angajatii.
- Sistem de plata variabila si cresteri salariale care tin cont de performantele angajatilor.
- Evenimente de tip teambuilding, petrecere de Craciun si iesiri cu echipa pentru a consolida relatii interpersonale.
Values
- Colaborare