TEILOR își extinde echipa digitală și caută un Specialist Ecommerce cu experiență în PPC, care să gestioneze și să optimizeze campaniile digitale.
Dacă ai o gândire analitică, atenție la detalii și o bună înțelegere a ecosistemului ecommerce, aceasta poate fi o oportunitate potrivită pentru tine.
Cerințe:
Experiență în PPC, preferabil în ecommerce;
Cunoștințe de Marketing Afiliat, preferabil experientă cu platforme de afiliere;
Cunoștințe avansate despre platformele de advertising digital;
Abilități analitice pentru interpretarea datelor și ajustarea strategiilor în funcție de rezultate.
Responsabilități:
Gestionarea și optimizarea campaniilor PPC (Google, Meta, Programmatic etc.);
Dezvoltarea și administrarea programului de Marketing Afiliat, inclusiv relația cu partenerii și analiza performanței acestora;
Monitorizarea indicatorilor de performanță și propunerea de soluții pentru îmbunătățirea rezultatelor;
Colaborarea cu echipele interne (marketing, dezvoltare web, design) pentru a implementa strategiile de ecommerce;
Testarea de noi oportunități de promovare digitală pentru creșterea vânzărilor online.
Ce îți oferim noi:
Pachet salarial corelat cu experiența ta;
Bonuri de masă în valoare de 40 lei
zi lucrată (conform prevederilor legale taxele sunt suportate de catre angajat);
Bonus pentru recomandare angajați, conform politicii interne;
Prima Paste, Craciun;
Asigurare medicală privată;
Discount in caltate de angajat la achiziția de bijuterii, conform procedurii interne;
Abonament preferential ESX, StayFit Gym; Parteneriat Lensa, SamsungClub, THERME;
Zile suplimentare de concediu, conform procedurilor interne;
Acces la biblioteca internă TEILOR.