Descoperă viitorul Resurselor Umane din România la Conferința TOP ANGAJATORI Undelucram.ro!

Înscrie-te aici!
13 februarie 2025
Auchan Romania Auchan Romania
Auchan Romania

Auchan Romania

582 evaluări

Alătură-te echipei Auchan! Recrutăm pentru peste 120 de Locuri de muncă în noile magazine din București

29.01.2025

Odată cu deschiderea a două noi magazine în perioada următoare în capitală: primul hipermarket discount ATAC by Auchan din București, în Șos. Chitilei, și supermarketul Auchan Sky Garden din Popești Leordeni, ne extindem echipa cu oameni dedicați și pasionați, și încă recrutăm pentru peste 120 de locuri de muncă.

Printre rolurile disponibile se numără:

● Consilier clienți (la casele de marcat)
● Operator de vânzări polivalent
● Manager departamentele comerciale
● Agent securitate

Pentru ambele magazine pozițiile disponibile sunt variate, atât pentru persoane cu studii medii și experiență minimă, cât și roluri de conducere care necesită experiență și competențe dovedite în comerț.

Cu circa 7.000 de angajați, dintre care peste 2.700 au între 10-18 ani vechime, oferim un mediu incluziv, cu numeroase oportunități de promovare și programe de dezvoltare. Desemnat Angajator de Top în România pentru al treilea an consecutiv, punem accent pe dezvoltarea profesională și oferim  angajaților un mediu de lucru motivant, alături de numeroase alte beneficii, precum:

● Pachet salarial atractiv, bonusuri de performanță și sporuri plătite pentru orele lucrate în weekend, de noapte și de sărbători legale.
● Tichete de masă (40 ron/zi), primă de vacanță (minim 50% din salariu, în funcție de vechimea în companie), prime de Paște și de Crăciun, prime pentru zile speciale din
viața angajatului.
● Asigurare de sănătate, stomatologică și asigurare de viață.
● Minim 23 zile de concediu de odihnă, zi liberă de ziua de naștere și alte zile libere pentru evenimente speciale.
● Plata în avans a maxim 50% din salariu, la nevoie
● Discount de 5%  la achizițiile din Auchan.
● Oportunități de avansare și dezvoltare a carierei.

Cei interesați să facă parte din echipa Auchan, pot aplica pe 📧cariere.auchan.ro sau trimite CV-ul la adresa de e-mail bucurestivest@auchan.ro pentru ATAC by Auchan și bucurestisud@auchan.ro pentru Sky Garden.

Te așteptăm alături de noi!