Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Auchan Romania Auchan Romania
Auchan Romania

Auchan Romania

613 evaluări

Auchan România: Angajament pentru Incluziune și Sustenabilitate prin Parteneriate cu Unități Protejate

16.04.2025

Auchan România a investit 1,8 milioane de lei în achiziții de la UPA (Unități Protejate Autorizate) în 2024, dublu față de anul precedent, demonstrând un sprijin constant pentru crearea de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilități și pentru economia socială.

Exemple Concrete de Colaborări:

Auchan România are 8 parteneriate active cu unități protejate, de la care achiziționează o gamă variată de produse și servicii, printre care:

• Uniforme de lucru (reprezentând aproape 85% din achiziții)

• Echipamente de protecție a muncii

• Acces la platforma de wellbeing "Te bucuri de viață"

• Servicii de recrutare a persoanelor cu dizabilități

• Alte produse consumabile (Sacoșe, genți, agende etc)

• Dulapuri antifoc

"Ne mândrim cu faptul că angajații noștri poartă produse de îmbrăcăminte fabricate în România, în colaborare cu unități protejate." a adăugat Alina Andrei, Responsabil Comunicare Internă și Employer Branding Auchan România.

Procesul de Selecție și Verificare a UPA:

Auchan România colaborează cu unități protejate care au fost selectate pe baza unor criterii comerciale și tehnice riguroase, care includ pretul, capacitatea de producție și calitatea produselor. Datele sunt verificate în registrul UPA pe site-ul Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități.

Prin utilizarea a peste 1.8 mil lei din valoarea taxei pe dizabilități*, în anul 2024, Auchan România își reafirmă angajamentul de a construi un viitor incluziv și sustenabil, prin parteneriate solide cu unități protejate autorizate. Investiția noastră constantă în economia socială nu este doar o obligație legală, ci o componentă esențială a viziunii noastre de a fi un actor responsabil în comunitate. Prin achizițiile de la UPA, creăm oportunități reale pentru persoanele cu dizabilități, susținem producția locală și contribuim la o societate mai echitabilă. Ne dorim să punem umărul la construirea unui viitor în care fiecare persoană să aibă șansa de a-și atinge potențialul maxim.

Vrei să faci parte din echipa Auchan ? Explorează oportunități de carieră și descoperă #ViațaÎnAuchan pe pagina noastră de cariere

cariere.auchan.ro

Mai jos poți vedea o serie de uniforme realizate în parteneriat cu UPA.