Pentru echipa noastră, tenisul de masă nu este doar un joc, ci o oportunitate de a-și depăși limitele, de a se conecta și de a trăi mai bine prin sport. Anul acesta, colegii noștri se alătură din nou Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, pentru a patra oară, cu aceeași energie și dorință de a evolua.
Echipa noastră este formată din colegi pasionați de tenis de masă și de un stil de viață activ.
Mă bucur să fac parte din echipa de tenis de masă. Îmi place acest sport (coordonare - timp de reacție - dinamism), am multe de învățat de la colegii mei și din această experiență. După primul campionat alături de echipă (unde mai mult am făcut poze și am ținut galerie😀), am început să mă antrenez săptămânal ca să învăț, să mă relaxez și să contribui și eu la succesul echipei noastre. GG echipa!💪Raluca Bucșa , Manager Change & Transformation
Pentru colegii noștri, sportul înseamnă mai mult decât competiție – înseamnă disciplină, echilibru și spirit de echipă. Este modul lor de a arăta că, prin mișcare și determinare, pot construi experiențe care inspiră și motivează. Urmează noi meciuri, noi emoții și, cel mai important, momente de fair-play și prietenie. Vor juca cu aceeași pasiune și se vor bucura de fiecare set, indiferent de rezultat.
Susținem cu entuziasm inițiativele sportive ale colegilor noștri, deoarece credem că sportul contribuie la o echipă mai unită și mai performantă. De aceea, încurajăm participarea la evenimente sportive.
Mulțumim echipei pentru implicare. Suntem alături de ei în continuare!
Dacă și tu îți dorești să faci parte dintr-o echipă dinamică, implicată, care sprijină pasiunile personale și cultivă spiritul de echipă, descoperă oportunitățile de carieră de pe pagina noastră cariere.auchan.ro. Te așteptăm alături de noi!