Din grija pentru mediul înconjurător, ne dorim să contribuim la restaurarea sănătății pădurilor noastre prin inițiativa EcoTree de plantare de copaci.
Pădurea BRD Asigurări de Viață
În fiecare zi constatăm cât de mare este nevoia de mai mult oxigen. Sănătatea este o prioritate pentru fiecare din noi, iar mediul în care trăim are o influență directă asupra calității vieții noastre. De aici am început căutarea pentru a găsi acțiuni prin care să arătăm grija față de mediu, protecția față de viața oamenilor.
Astfel, ne-am făcut un plan de a sădi propria pădure la început de primăvară, pornind de la copacii plantați pentru fiecare dintre noi.
BINE DE ȘTIUT
Viitor Plus ne-a ajutat să creăm proiectul Pădurea BRD Asigurări de Viață prin plantarea de copaci, astfel încât fiecare dintre voluntarii proiectului și-a putut arăta sprijinul prin plantarea unui copac. Activitățile de proiectare presupun întocmirea documentației tehnice și legale (protocol de parteneriat între ViitorPlus și Consiliul Local Goicea, raport tehnic de plantare) prelevarea de probe de sol pentru stabilirea speciilor ce urmează a fi plantate, achiziția de puieți, execuția plantării și managementul proiectului pe termen lung.