Suntem mândri că am fost parte din programul Twinnet 2025 alături de Societatea Studenților în Farmacie București (SSFB)!! Acest proiect internațional, desfășurat sub egida EPSA (European Pharmaceutical Students' Association), a reunit studenți farmaciști din întreaga Europă, oferindu-le oportunitatea de a explora noi sisteme educaționale, de a înțelege diferite abordări farmaceutice și de a construi relații valoroase pentru viitorul lor profesional.
La Catena, credem cu tărie în educație, colaborare și dezvoltare profesională, motiv pentru care sprijinim inițiative care îi ajută pe tinerii farmaciști să devină liderii de mâine. 🌱💊
Felicitări tuturor participanților pentru implicare și entuziasm! Ne bucurăm să fim parte din acest parcurs educațional și așteptăm cu nerăbdare viitoarele ediții! 🚀
hashtag#Twinnet2025 hashtag#SSFB hashtag#EPSA hashtag#PharmacyStudents hashtag#FutureOfPharmacy hashtag#Education hashtag#Innovation hashtag#Catena hashtag#FarmaciaInimii hashtag#ceamaiinimoasaechipa hashtag#WeSupportTalent

Catena
Site: www.catena.ro
Catena sponsor Program Twinnet 2025, SSFB si European Pharmaceutical Students' Association
25.03.2025