Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Cemacon SA Cemacon SA
Cemacon SA

Cemacon SA

4 evaluări

Adaugă evaluare

CEMACON – partener principal BATRA 2023

27.11.2023

Am fost onorați să fim parteneri ai Bienalei de Arhitectură Transilvania și în acest an, la ediția care a marchat 10 ani, ca o reconfirmare a angajamentului nostru pentru excelență și inovație. Respectăm impactul pe care arhitectura îl are în a contura realitatea în care trăim și ne bucurăm să îi putem susține spiritul creativ cu soluții practice și estetice.

BATRA 2023 a avut tema "(imp)ACT", pornind de la credinţa organizatorilor că arhitectura are puterea să schimbe lumea. Partea dificilă este conştientizarea modalităţii în care se poate produce această schimbare şi, mai ales, a felului în care această schimbare să fie în (spre) bine.

La această ediție aniversară, CEMACON și-a propus să creeze o colecție de portrete ale celor care, mai mult sau mai puțin, vor defini peisajul urban în care vom trăi. L-am avut alături pe unul dintre mai importanți fotografi din România: Anton Photography, listat de către faimoasa revistă Lurzer’s Archive în topul celor mai buni fotografi ai lumii în 2023.